Shshsht...mbaje sekret

Dy miq të ngushtë Mjeshtri dhe papagalli Rio, nuk duan që teatri të harrohet dhe të mbyllet përgjithmonë. Ata mbledhin forcat dhe mundohen të gjejnë një mënyrë që ky teatër të vazhdoj punën dhe ti rikthej duartrokitjet e fëmijëve teatrit.
Papagalli Rio do të udhëtoj për të mbledhur të gjitha kafshët kudo nëpër botë për të mbajtur premtimin që ky i fundit i bëri mikut të tij më të mirë Mjeshtrit. Me qëllimin kryesor rihapjen dhe vazhdimësinë e teatrit. Por a do mundet Rio të mbaj premtimin dhe të realizoj festën e madhe në teatër???
Kjo shfaqje është menduar dhe ideuar për fëmijë të moshës nga 3 - 8 vjec dhe ka për qëllim jo vetëm argëtimin e fëmijëve por dhe edukimin e tyre nëpermjet mesazheve motivuese. Duhet të punojmë fort për të realizuar qëllimet tona dhe miqtë e mirë nuk të lënë kurrë në baltë dhe së bashku mund tja dalin para çdo vështirësie.