Shfaqjet

Edukimi përmes artit & Kulturës

Aktivitete - Edukim

Data e aktivitetit Aktiviteti Organizatori Vendodhja
17 Shkurt

Aktivitet në kuadër të 17 Shkurtit, Ditës së Pavarësisë së Kosovës. 

QKKF

Salla e konferencave QKKF 

7-8 Mars

Koncert. “Një trëndafil për çdo buzëqeshje” aktivitet kulturor nga fëmijët e qendrës me balet, poezi, këngë e pjesë instrumentale me rastin e festave të 7-8 Marsit. Pjesë e saj do jenë gjithashtu edhe piktorët e vegjël të talentuar të cilët do pikturojnë e vizatojnë peisazhe të bukura natyrore. 

QKKF+APR

Aktiviteti do të zhvillohet në skenën e Amfiteatrit të Parkut të Liqenit, në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit, Bashkia Tiranë.

7-8 Mars

Ekspozitë Pikturë dhe Skulpturë nga fëmijët e QKKF

QKKF+APR

Aktiviteti do të zhvillohet në skenën e Amfiteatrit të Parkut të Liqenit, në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit, Bashkia Tiranë 

14 Mars

Festivali i Kërcimit për Fëmijë “Ne jemi bota”, (Edicioni 9). Aktivitet kulturor me rastin e Ditës së Verës. Grupe baleti të fëmijëve do i japin ngjyra kësaj dite të bukur përmes kërcimeve dhe veshjeve plot ngjyra.

QKKF+APR

Aktiviteti do të zhvillohet në skenën e Amfiteatrit të Parkut të Liqenit, në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit, Bashkia Tiranë.

2 Prill

Dita Ndërkombëtare e Librit për Fëmijë. Aktivitet kulturor edukativ.

QKKF

Salla e konferencave QKKF 

2 Prill

Ekspozitë Pikturë dhe Skulpture në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Librit për Fëmijë

QKKF

Salla e konferencave QKKF 

15 Maj

Shfaqje të organizuara për fëmijët në nevojë, qendra komunitare etj, në bashkëpunim me institucionet përkatëse. 

QKKF

Qendra Komunitare 

1 Qershor

Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve, Koncert festiv dhe ekspozita në Pikturë dhe Skulpturë nga fëmijët e QKKF. 

QKKF+APR

Sheshi Skëndërbej 

21 Qershor

Dita Ndërkombëtare e Muzikës. Koncert nga instrumentistët e vegjël të qendrës.

QKKF

Salla e konferencave QKKF

17 Shtator

Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore. Ekspozitë Pikturë dhe Skulpturë.

QKKF+muzeu historik kombetar

Muzeu Historik Kombëtar 

28 – 29 Nëntor

“Ngjyrat e Nëntorit”. Koncert festiv në kuadër të Festave të Nëntorit nga fëmijët e QKKF. 

QKKF

QKKF

28 – 29 Nëntor

Ekspozitë Pikturë dhe Skulpturë nga fëmijët e qendrës me tematikën e Festave të Nëntorit. 

QKKF

QKKF

Dhjetor

Premierë Muzikale për fëmijë me rastin e Festave të fundvitit nga aktorë të teatrit dhe fëmijët e QKKF i cili do të shfaqjet për publikun përgjatë gjithë muajit dhjetor 2022.

QKKF+TK

QKKF

Dhjetor

Ekspozitë Pikturë dhe Skulpturë nga fëmijët e QKKF kursit të piktures dhe skulpturës. Punimet e fëmijëve do të përdoren për kartolionat e festave të fundvitit.   

QKKF

QKKF

Dhjetor

Klipi i urimit të Vitit të Ri nga fëmijët e QKKF.  

QKKF

QKKF