Në Ndërtim

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit

Webhost

Hostim për faqe dhe portale web. Panel administrimi në web i thjeshtuar me ndërfaqe grafike, krijuar në WHM/cpanel.

DNS

Shërbim DNS publik dhe privat të menaxhuar nga nameserverat
ns1.akshi.gov.al
ns2.akshi.gov.al

VPS

Server virtual privat dhe publik i dedikuar në platforma Microsoft Windows/Linux për hostim aplikacionesh në "Private Cloud" dhe "Public Cloud".

Kontakte

Për informacione më të detajuara rreth sherbimeve që ofrohen nga AKSHI, vizitoni www.akshi.gov.al ose kontaktoni në adresën si më poshtë.