Borëbardha dhe shtatë xhuxhat

 "Borëbardha dhe shtatë xhuxhat"
 Vjen, si asnjëherë tjetër, një koncept i ri, modern dhe mjaft argëtues i përrallës klasike aq të dashur për fëmijët "Borëbardha dhe shtatë xhuxhat" Për herë të parë, një ndër përrallat më të bukura klasike, do të interpretohet e gjitha nga një aktore e vetme. Një magji skenike, plot me ëmbëlsi, humor dhe me mesazhe, i presin fëmijët tuaj në kete shfaqje.